8 Minéral 89 Gezichtsserum met Hyaluronzuur van Vichy

Versterkt en hydrateert de huid. Vichy weet dat hydratatie de basis is van een gezonde, goed functionerende huid en dat is de reden waarom het Minéral 89 Hyaluronic Booster is ontwikkeld. Dankzij de unieke ingrediënten versterkt het serum van barrière van de huid en beschermt het tegen de schadelijke gevolgen van verontreiniging, stress, vermoeidheid etc. Is het serum met hyaluronzuur van Vichy het waard om te testen?

Minéral 89 Gezichtsserum met Hyaluronzuur van Vichy: review

Inhoud: 50 ml
Huidtype: vermoeide huid, te weinig slaap, hydratatie en zachtheid

Minéral 89 Gezichtsserum met Hyaluronzuur van Vichy: ingrediënten & samenstelling

Deze rijke formule bevat veel hyaluronzuur (89%), mineralen en thermaal water. Helaas bevat het ook PEG’s (PEG/PPG/polybutyleen glycol) in grote hoeveelheden. Het kan ontstekingen veroorzaken op de gevoelige huid. Het serum van Vichy bevat ook thermaal water die de natuurlijke veerkracht van de huid herstelt en hyaluronzuur wat water vasthoudt in de huid, hydrateert en de huid voller maakt. Het product bevat geen aroma’s, siliconen en alcohol dus het is erg jammer dat de fabrikant controversiële ingrediënten aan het serum heeft toegevoegd.

Hoe gebruik je het Minéral 89 Gezichtsserum met Hyaluronzuur van Vichy?

Dit serum kan twee keer per dag gebruikt worden (’s ochtends en ’s avonds) op een schoon gezicht. Daarna kan je een moisturizer gebruiken. De fabrikant zegt dat dit serum ook alleen te gebruiken is.

Minéral 89 Gezichtsserum met Hyaluronzuur van Vichy: effecten

Het serum geeft het gevoel van een frisse, gehydrateerde huid. Het maakt de huid mooier en zachter en daarom is het een populaire booser voor grote evenementen. Helaas verbetert dit serum de huid niet permanent, het werkt eigenlijk alleen als een primer voor make-up. Als je van dit effect houdt kun je het serum van Vichy gebruiken in plaats van siliconen make-up primers.

Voordelen

 • grote inhoud (50 ml)
 • 89% hyaluronzuur
 • thermaal water
 • hydraterend en kalmerend effect
 • primer voor make-up
 • verstrakt de huid langzaam

Nadelen

 • hoge prijs
 • ingrediënten zoals PEG’s
 • het irriteert gevoelige huid
 • het kan de huid uitdrogen als je er niet een moisturizer bij gebruikt
 • het gaat snel op

Minéral 89 Gezichtsserum met Hyaluronzuur van Vichy: samenvatting & ervaringen

Het serum van Vichy krijgt redelijk goede cijfers omdat het een frisse, zachte en gehydrateerde huid oplevert direct na het gebruik. Helaas is dit effect niet langdurend. Het serum kan vochtverlies veroorzaken als je er geen moisturizer na gebruikt. In tegenstelling tot wat de fabrikant zegt, je moet er een moisturizer na gebruiken. Het serum van Vichy kan de gevoelige huid irriteren dus je moet het alleen gebruiken bij een vette of normale huid.

Tags

Reacties