Makeup Hacks voor Uw Moeder, Oma en Tante!

Vrouwen hebben geen leeftijd bij het dragen van make-up, en we dienen de dames uit onze familie te voorzien van relevante informatie. Of het nu uw moeder, oma of tante is, ze moeten op de hoogte zijn van de modernste makeup hacks en –trends. Als je op zoek bent naar wat nuttige tips voor het toepassen van make-up, ben je op de juiste plaats.

Primer voor elk gewenst resultaat

Veel vrouwen denken dat primer enkel bedoeld is als een basis voor foundation. Maar deze dames vergissen zich. Een goede primer kan zijn gebruikt voor veel meer dan alleen het bekleden van onzuiverheden of glad maken van de huid. Primer kan namelijk ook gebruikt worden om de duurzaamheid van de make-up te verbeteren en de huid een mooie, egale teint te geven. Stel dat uw moeder, oma of tante last heeft van een vette huid – de beste primer voor hen is een wasachtige variant. Hiervoor kunnen ze een primer kiezen die siliconen bevat, die juist helpen bij het absorberen van overtollig talg.

Concealer om donkere kringen onder de ogen te camoufleren

Er is één conservenfabrikant van de ‘oudere garde’ die het probleem van onder-de-ogen-cirkels heeft vergeet en dat is concealer. Deze magische poeder of vloeistof vullt de schaduwen van littekens, wallen, kringen en rimpels op en maakt het gebied levendiger. Het is belangrijk om te letten op wat voor soort concealer uw moeder, oma of tante nodig heeft vanaf een bepaalde leeftijd. Vraag een make-upartiest of beautyspecialist of uw favoriete cosmetica merk naar de beste opties voor uw familiale schoonheid.

Lippenstift om uw glimlach te glimmen

Wie zegt er dat enkel de jonge meiden in staat zijn om haar lippen te laten knallen? Laten we het vergeten! Een goede lipkleur voegt kleur, vorm en dimensie toe aan het gezicht van elke mooie dame. Als je moeder, oma of tante op zoek is naar lippenstift, raden we aan om een semi-glansy, fluweelachtige lippenstift te kiezen. Deze zorgt voor een mollige, maar duurzame aanblik die geen korstvorming vertoont. Uiteindelijk heeft iedereen een andere teint en kleur, dus houd er rekening mee dat uw familielid een beroep moet doen op een lippenstift die bij zijn/haar huid past. Als uw moeder, oma of tante op zoek is naar iets nieuws, raadpleeg een professional om de perfecte kleur en de beste toepassing te vinden.

Oogschaduw om uw ogen te laten stralen

Een verscheidenheid aan oogschaduwen zorgt ervoor dat uw moeder, oma of tante meer kleur en schittering aan haar gezicht kan geven. Oogschaduw kan mystery en karakter toevoegen. Van de trendy cat-eye look tot smokey eyes- tutorials, met een goede oogschaduw kan uw familielid iedere look creëren. Adviseer haar om zich te richten op herbruikbare oogschaduw in een diversiteit aan kleuren. Hierdoor kan ze precies creëren wat ze wil zonder enig verspilde oogschaduw of urenlang zoeken naar de juiste tint. Als uw waardevolle familielid onzeker is over haar combinaties van oogschaduw, kan ze een kleurrijke tutorial online bekijken voor meer inspiratie.

Blush om te ‘bloeien’

Waarom zou uw familie geen mooie, warme glow mogen? Blush is een geweldig hulpmiddel om spanning en kleur in het gezicht te brengen, terwijl de huid een jonger, frisser aanzien krijgt. De meeste vrouwen weten dat poederblush de meest universele vorm is. Maar vanaf een bepaalde leeftijd, kunnen vrouwen beter een crème blush gebruiken omdat deze de huid gehydrateerd houden. Als uw moeder, oma of tante niet zeker weet waarmee ze haar blush kan aanbrengen, dan kan een zachte kwast of een watje met wat make-up remover of gezichtsolie perfect gebruikt worden.

Highlighter voor een levendig aanzien

Een goede highlighter kan een enorm verschil maken in het uiterlijk van een vrouw. Dus voor uw moeder, oma of tante die een rijper uiterlijk hebben, moet uw familielid gehypnotiseerd worden door de kracht van de highlighter. Een subtiele en lichtreflecterende highlighter kan worden aangebracht op de natuurlijke ronding van de jukbeenderen, boven de lippen en op andere vlekjes waar het nodig is, waardoor de huid er frisser uitziet. Als uw moeder, oma of tante meer drama wil, aanbevelen we een poederhighlighter, terwijl een vloeibare highlighter makkelijker is om aan te brengen met minimale schade”.

Balsems om te voorzien van langdurige hydratatie

De huid wordt dunner met de leeftijd, waardoor vrouwen meer hydratatie nodig hebben. Balsems zijn een goede optie als je een veloursachtige afwerking of een gelijke hydratatie van de huid wil. De beste gloss voor ‘ouder wordende’ huid is een veelzijdige variant met een voedende, veilige formule. Vergeet niet om de lippen van uw waardevolle familielid smeren met een zachte balsem voor optimale hydratatie.

Verzorgingsproducten, voor frisse jonge huid

We sterven elk jaar één keer, maar het is onmogelijk om jonger te worden. Dus als uw moeder, oma of tante in de rijpe leeftijd zit, is het ook belangrijk om goede verzorging te voorzien. Als uw familielid klaar is met alle make-up, advies hem/haar dan om zich niet zozeer te richten op gezichtsmaskers, maar meer op producten met antioxidanten of ingrediënten die de natuurlijke glans van de huid behouden

Tags