4 Hyaluronzuur 2% + B5 Serum van The Ordinary

The Ordinary is een merk dat de markt aan het overnemen is. De producten staan bekend omdat ze ingrediënten bevatten die een goede kwaliteit hebben en een redelijke prijs. Het Hyaluronzuur 2% + B5 Serum van The Ordinary is het zeker waard om te testen. Je moet wel bekijken welke producten tegelijkertijd gebruikt kunnen worden omdat sommige cosmetica van The Ordinary niet tegelijk gebruikt kan worden.

Hyaluronzuur 2% + B5 Serum van The Ordinary: review

Inhoud: 30 ml
Huidtype: droge huid, erg droge huid, uitgedroogde huid

Hyaluronzuur 2% + B5 Serum van The Ordinary: ingrediënten & samenstelling

Het gezichtsserum is rijk aan HA met een gemiddeld moleculair gewicht: de effecten ervan worden versterkt door vitamine B5 en panthenol. Het product heeft goede ingrediënten maar bevat zeker geen 100% hyaluronzuur. Daarbij is de lijst met ingrediënten aardig lang. De ingrediënten zijn goed doordacht en hebben een conditionerend effect waardoor dit een goed serum is voor een droge en uitgedroogde huid.

Het serum van The Ordinary is licht en wordt goed geabsorbeerd. Het penetreert niet helemaal de huid in dus je blijft een laagje voelen op de huid, kijk uit met de hoeveelheid die je gebruikt.

Vitamine B5 hydrateert de huid terwijl panthenol irritaties kalmeert en een beschermend laagje op de opperhuid vormt om TEWL (Transepidermal Water Loss) te voorkomen.

Hoe gebruik je het Hyaluronzuur 2% + B5 Serum van The Ordinary?

Je kunt het serum op elk moment van de dag gebruiken. Gebruik daarna een moisturizer. Een kleine dosis is meer dan genoeg.

Hyaluronzuur 2% + B5 Serum van The Ordinary: effecten

Dit serum is gebaseerd op hyaluronzuur en wordt aangeraden voor elk huidtype. De beste resultaten krijg je bij een erg droge huid. Het serum zorgt ervoor dat er geen vochtverlies plaatsvindt en maakt de huid zacht en vol.

Het gezichtsserum van The Ordinary heeft een kalmerend en reparerend effect en het helpt de gevoelige, uitgedroogde huid. Het helpt ook littekens en wondjes te behandelen, versterkt de lipidenlaag van de opperhuid, vermindert roodheid, irritaties en jeuk.

Voordelen

 • hydrateert zelf een extreem droge huid
 • kalmeert de huid en vermindert vochtverlies
 • repareert de opperhuid
 • biedt goede kwaliteit voor een redelijke prijs
 • bevat geen aroma’s
 • bevat drie types HA met verschillende moleculen

Nadelen

 • het serum wordt niet volledig geabsorbeerd
 • het kan ervoor zorgen dat de make-up niet goed blijft zitten
 • kleine inhoud
 • lange lijst met ingrediënten
 • bevat kleine hoeveelheid HA

Hyaluronzuur 2% + B5 Serum van The Ordinary: samenvatting & ervaringen

Een goede keus voor iedereen die een extreem droge huid heeft: het serum hydrateert én creëert een beschermend laagje op de huid die vochtverlies voorkomt. Dit gezichtsserum bevat een aantal hydraterende ingrediënten. Aan de andere kant zijn er veel mensen die zeggen dat het Hyaluronzuur 2% + B5 Serum van The Ordinary niet werkt onder make-up. Toch is dit serum één van de best hydraterende serums op hyaluronzuur dat op de markt beschikbaar is.

Tags

Reacties