2 Hyaluronzuur 100 gezichtsserum van Mizon

Een ander interessant serum met hyaluronzuur die de hydratatie verbetert, goede nutriënten levert en populair is onder vrouwen omdat de formule licht is en een merkbaar hydraterend effect heeft. Het serum bevat voor 50% hyaluronzuur en een aantal plantenextracten die de huid conditioneren.

Hyaluronzuur 100 gezichtsserum van Mizon: review

Inhoud: 30 ml
Huidtype: droog en grof, uitgedroogd, levenloos

Hyaluronzuur 100 gezichtsserum van Mizon: ingrediënten en samenstelling

De formule is niet exclusief gebaseerd op hyaluronzuur, wat een nadeel kan zijn voor de consumenten die pure HA zoeken. Het bevat 50% minder HA dan vergelijkbare producten. Het is nog steeds een interessant serum met ongewone ingrediënten.

Als je een product zoekt dat meer bevat dan alleen HA ben je bij Mizon aan het juiste adres. Plantenextracten verrassen met de diversiteit aan voedingsstoffen, waardoor het serum steeds populairder wordt als een goed product verrijkt met natuurlijke componenten.

De ingrediënten zijn het waard om te benoemen. In het Mizon serum zit berkenwater wat de huid zacht houdt en gewoon posteleinextract wat rijk is aan polyfenolen, omega-3, vitamine A en C. Baical skullcap wortelextract is een ander ingrediënt in de formule en een bekende anti-allergeen met een antihistamine effect. Het beschermt tegen premature veroudering, versterkt de collageen- en elastinevezels en ondersteunt de reparatie van de huid. Het gezichtsserum van Mizon bevat ook Mongools milkvetch wortelextract dat een sterke ontstekingsremmende werking heeft. Al met al is dit een goed product voor de fans van cosmetica met bijzondere ingrediënten. 

Hoe gebruik je het Hyaluronzuur 100 gezichtsserum van Mizon?

Breng een kleine dosis van het serum aan op het gereinigde gezicht, de nek en de borst. Dep het met je vingertoppen en laat de huid het serum volledig absorberen. Vermijd contact met de ogen. Je kan daarna een moisturizer gebruiken.

Hyaluronzuur 100 gezichtsserum van Mizon: effecten

De ingrediënten in het serum van Mizon hydrateren, maken de huid voller en hebben een antirimpel effect. Het product geeft je een gehydrateerde en frisse huid die straalt en zijdezacht aanvoelt. 

Het serum maakt de huid minder grof en (met dank aan de plantenextracten) kalmeert de huid. Het voorkomt rimpels en regelmatig gebruik zorgt ervoor dat je minder fijne lijntjes zult hebben. Het hyaluronzuur werkt als antioxidant zodat het serum de effecten van vrije radicalen neutraliseert.

Voordelen

 • bijzondere ingrediënten
 • veel plantenextracten
 • effectieve hydratatie en verzachtend effect
 • geschikt om onder make-up te dragen
 • intensief conditionerend effect
 • perfect beschermend schild tegen oneffenheden
 • beschermt tegen oxidatieve stress
 • vermindert ontstekingen

Nadelen

 • kleine inhoud
 • hoge prijs
 • het product bevat maar 50% hyaluronzuur

Hyaluronzuur 100 gezichtsserum van Mizon: samenvatting & ervaringen

Dit lichte, snel absorberende conditionerende serum is een perfecte keus als je nog nooit een gezichtsserum hebt gebruikt. Het werkt voor de jonge huid die nog niet veel problemen heeft. Het wordt hoog gewaardeerd als een verbeterend, hydraterend serum voor “huid in de stad”: het beschermt tegen airco, stof en smog. Het serum van Mizon is licht en veilig en daarom zijn veel gebruikers enthousiast.

Tags

Reacties