6 Hyaluronzuur Dual Response Serum van StriVectin

Nog een ander serum met hyaluronzuur, maar dit is geen goedkope optie. De vraag is: is dit serum het geld waard terwijl er vele goedkopere producten met HA zijn? StriVectin bevat zes vormen van HA. Helaas is het aantal vormen van HA en het aantal synthetische stoffen gelijk. Hoe is het Hyaluronzuur Dual Response Serum van StriVectin in vergelijking met andere serums?

Hyaluronzuur Dual Response Serum van StriVectin: reviews

Inhoud: 30 ml
Huidtype: alle huidtypes inclusief verouderde, couperose, vette en droge huid

Hyaluronzuur Dual Response Serum van StriVectin: ingrediënten & ervaringen

Dit serum is geïnspireerd op innovatie en technologie en het bevat 6 vormen van hyaluronzuur die diep de huid indringen dankzij de synthetische componenten. Daarnaast is de formule rijk aan Nia-115 (een gepatenteerd anti-aging molecuul en een hydraterend ureum dat vaak in hand- en voetlotions gebruikt wordt).

Het serum van StriVectin lijkt op een vloeibare versie van een gezichtscrème. Het product is plakkerig dus de huid krijgt een ongezonde uitstraling een aantal uur na gebruik van het serum. Daarnaast verliest de foundation het matte effect.. maar dit serum is licht en veroorzaakt geen huidproblemen.

Hyaluronzuur Dual Response Serum van StriVectin is goed tegen veroudering, uitdroging en extreem droge huid, daarnaast is het populair onder de mensen die een vette huid hebben (alleen als het vette veroorzaakt wordt door dehydratatie van de huid).

Hoe gebruik je het Hyaluronzuur Dual Response Serum van StriVectin?

Breng 2 pompjes van het serum aan op het gezicht. Als het geabsorbeerd is kun je een moisturizer gebruiken. Geschikt om zowel ’s ochtends als ’s avonds te gebruiken.

Hyaluronzuur Dual Response Serum van StriVectin: effecten

Het serum is goed voor een extreem droge huid en houdt water binnen in de huid. Dit serum met hyaluronzuur is een krachtige remedie voor een droge huid. Het wordt vaak aangeraden om te gebruiken na een facial als de huid zowel verlichting en hydratatie als ondersteuning in de diepere huidlagen nodig heeft. Zijn de effecten de hoge prijs waard?

Voordelen

 • intense hydratatie
 • 6 vormen van hyaluronzuur
 • gepatenteerde, innovatieve moleculen
 • rimpels zijn minder zichtbaar
 • goede hydratatie, ook voor een erg droge huid

Nadelen

 • hoge prijs in vergelijking met de kwaliteit van het product
 • weinig inhoud
 • je gebruikt veel van het serum
 • het is plakkerig en geeft een lelijke glans
 • het werkt niet altijd goed als primer voor make-up
 • bevat veel synthetische stoffen

Hyaluronzuur Dual Response Serum van StriVectin: samenvatting & ervaring

Het serum van StriVectin krijgt redelijk goede cijfers maar veel gebruikers zeggen dat het product veel te duur is. Onder de producten die rijk zijn aan hyaluronzuur is dit serum zeker niet de beste. De ingrediënten zijn niet aantrekkelijk voor mensen die houden van natuurlijke gezichtsverzorging.

Tags

Reacties