De enige zo’n parfum: MAC Shadescents

Het is een uniek moment in de geschiedenis van het parfum. MAC is uitgekomen met hun MAC Shadescents collectie, een innovatief en geurig concept dat gaat om geuren die overeenkomen met hun unieke lipstick lijn. Ze zijn aan de slag gegaan met parfumontwerpers HALLOW en Calice Becker om zes sophisticated geuren te creëren. Elk is geïnspireerd door en ingericht om de icoon te reflecteren die zijn geformuleerd als een verwennerij en verdere verdieping in MAC’s make-up-collectie, MAC Shadescents. De collectie bezorgt iedereen het grootste plezier, want er is altijd een parfum waarmee je je eigen persoonlijkheid kunt uitdrukken.

MAC lippenstift geurcollectie

MAC Shadescents is de enige lippenstiftgeurcollectie die bestaat. Dit is iets dat andere lippenstiftmerken nog niet eerder hebben gedaan. De lippenstift-geurcollectie omvat zes geuren geïnspireerd door MAC’s ontmoedigende kleuren en vormen. Elk product, ook wel een “fragrance capsule” genoemd, bevat 90ml parfum. Het parfum is verkrijgbaar in de klassieke MAC-verpakking waar we zo van houden. De parfums reflecteren perfect de karakteristieke kleuren en vormen en passen er perfect bij.

Elk parfum heeft een andere uitwerking op de geur van de lippenstift. Het biedt bijvoorbeeld verschillende topnoten zoals viooltjes en rozen of zoete tonen van harsachtige Palo santo-houtsoort. Ook al komen de geuren voort uit een uiteenlopende reeks geurstoffen, de collectie is samen demonische harmonisch en draagt ​​juist bij aan de identiteit van elke lippenstift.

Unieke producten

MAC Shadescents parfums zijn parfums waarvan je weet dat ze zijn ontworpen door professionals. De parfums zijn stuk voor stuk een verkwikking voor de zintuigen. Om je te helpen kiezen welk parfum het beste bij je past, hebben MAC de lijnen ingericht in twee categorieën. De Lustre-lijn is een selectie van lichtere geuren, zoals een heerlijke fruitige melange of rijke groene noten om een ​​vleugje hoogwaardige luxe te krijgen. Vervolgens is er ook de Matte-lijn, waar uitzonderlijk diepe, duistere geuren zijn te vinden die je laten vergeten waar je bent.

De Shadescents collectie bevat onder andere: Ruby Woo, self-explanatory staat voor een stijlvolle, rode lelie met een vleugje citrus; Lady Danger, een verleidelijke smokey mix van exotische sinaasappel, ruikerboomnoot en kardemom; My Heroine, een sensuele romige bloemengeur met een hint van pittige anijs; Velvet Teddy, een warme karamel-achtige geur met een knipoog van tonka-boon; Candy Yum-Yum, een prachtige, rimpelloze melange van jasmijn, rozen en perzik; en Chili, een onweerstaanbarespannende mix van vetiver, cederhout en muskus.

De geur die bij je past

MAC Shadescents is de perfecte geurlijn voor iedereen die op zoek is naar een uniek, persoonlijk parfum. De krachtige, maar subtiele geuren bieden de ultieme ervaring voor iedereen die op zoek is naar een bijzondere geur die bij hen past. De collectie betovert de geurwereld met kleur en schoonheid. Deze creatieve, nieuwe geurcollectie is een perfecte manier om een ​​gevoel van luxe en zelfvertrouwen uit te drukken.

Verrassende combinaties

Hoewel de Shadescents-collectie een uitdagende advontuur is, is het ook leuk om verschillende combinaties te proberen. De collectie is ontworpen om unieke, aanvullende combinaties van geuren te bieden. Een voorbeeld van verschillende combinaties zijn Lady Danger gecombineerd met Chili, Velvet Teddy met Ruby Woo en Candy Yum-Yum met My Heroine. De combinaties geven iedereen de mogelijkheid om een ​​unieke, persoonlijke geur te maken die bij hun stijl past.

Het verkennen van de MAC Shadescent-lijn kan eindeloos veel plezier opleveren. Of het nu gaat om een ​​licht, fris parfum of een donkere, sensuele geur, er is altijd een parfum dat u uw eigen persoonlijkheid laat uitdrukken. Als je op zoek bent naar een gave, bijzondere geurervaring, dan is de MAC Shadescents-collectie wat je zoekt.

Tags