5 Hidraderm Hyal Serum van Sesderma

Het serum van Sesderma met hyaluronzuur bevat extra conditionerende ingrediënten. Dit product is een interessante keus voor beschadigde huid en diepe rimpels, de huid die intensieve verzorging nodig heeft. Het is goed te gebruiken als je rond de 60 bent. De HA moleculen worden gevangen genomen in de liposomen zodat ze effectiever zijn. Wat is waar?

Hidraderm Hyal Serum van Sesderma: review

Inhoud: 30 ml
Huidtype: rimpels, verouderende huid, tekort aan hydratatie

Hidraderm Hyal Serum van Sesderma: ingrediënten & samenstelling

Dit serum trekt mensen aan die.. alles in één willen. Als je iets meer wil dan alleen hyaluronzuur biedt Sesderma je een serum dat ceramiden, vetzuren, retinol en retinaldehyde liposomen bevat: deze ingrediënten zijn vrij invasief maar de fabrikant claimt dat ze door veel huidtypes getolereerd worden en het hele jaar door gebruikt kunnen worden.

De samenstelling van dit serum is anders dan de meeste serums met hyaluronzuur. Het serum van Sesderma is vettig omdat het vetzuren bevat, veel siloiconen en alcohol waardoor de absorptie beter is maar de huid wel kan uitdrogen. De formule bevat veel ingrediënten: actieve ingrediënten die gekoppeld zijn aan synthetische die het conditionerende effect van het serum verslechteren.

Hoe gebruik je het Hidraderm Hyal Serum van Sesderma?

Gebruik het serum ’s ochtends en ’s avonds op een schone huid in het gezicht en de nek. Je kunt een grotere dosis gebruiken voor extreem droge plekken. Als het serum ingetrokken is kun je een moisturizer gebruiken.

Hidraderm Hyal Serum van Sesderma: effecten

Het Hidraderm Hyal Serum van Sesderma is uniek en heeft ongewone ingrediënten. Het bevat een grote dosis van HA maar ook verzachtende middelen en retinol. Het helpt niet alleen bij de hydratatie maar gaat ook rimpels en veroudering tegen.

Het hyaluronzuur dat in deze formule gebruikt wordt heeft verschillende moleculaire gewichten. Het beschermt de opperhuid, voorkomt vochtverlies in de diepere huidlagen en verbetert de functie van de lederhuid. Retinoïden verjongen de huid. Het serum is comedogeen en werkt niet goed op een vette, gecombineerde of normale huid. Het werkt wel goed op een droge of uitgedroogde huid.

Voordelen

 • goed hydraterend effect
 • verzachtende middelen tegen veroudering
 • rijk aan actieve ingrediënten
 • voorkomt vochtverlies
 • verzacht rimpels en verbetert het uiterlijk van de huid

Nadelen

 • rijke, comedogene formule
 • overload aan ingrediënten (alcohol, siliconen, PEG)
 • hoge prijs
 • serum bevat geen pure HA
 • wees voorzichtig omdat het retinol bevat (je kan het niet ’s ochtends gebruiken)
 • kleine inhoud

Hidraderm Hyal Serum van Sesderma: samenvatting & ervaringen

Het serum van Sesderma is rijk aan hyaluronzuur en veel andere sterke ingrediënten die speciale taken hebben. Het is een goede keus voor een uitgezakte, vermoeide huid of om de huid te versterken na een behandeling tegen acné. Het krijgt hoge cijfers als een serum met HA maar het moet (vanwege de ingrediënten) alleen gebruikt worden op een verouderde, beschadigde huid.

Tags

Reacties