7 Hyalu B5 Pure Hyaluronzuur Gezichtsserum van La Roche-Posay

Een hoog geconcentreerd antirimpel serum wat de huid repareert en vult. De formule is verrijkt met twee vormen van HA (laag en hoog moleculair gewicht), vitamine B5 en Madecassoside om te hydrateren en de beschermende barrière op de huid te reconstrueren. De huid ziet er meteen voller en fris uit. Na een tijd zullen rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar zijn en het gezicht is veerkrachtiger.

Hyalu B5 Pure Hyaluronzuur Gezichtsserum van La Roche-Posay: review

Inhoud: 30 ml
Huidtype: alle huidtypes, irritaties, gevoelige huid, tekenen van veroudering

Hyalu B5 Serum van La Roche-Posay: ingrediënten & samenstelling

Dit gezichtsserum bevat twee typen HA (laag en hoog moleculair gewicht) die de huid hydrateren en fijne lijntjes verminderen. Het zuur in het Hyalu B5 serum van La Roche-Posay is vettig en laat een lelijk laagje op de huid achter. Je kunt voelen dat je het gebruikt hebt. De ingrediënten van het product creëren een occlusieve laag die de huid beschermt tegen schade.

Vitamine B5 (panthenol) heeft een belangrijke rol omdat het de opperhuid versterkt en geïrriteerde huid kalmeert. Madecassoside komt uit India en wordt vaak in antirimpelcrème gebruikt omdat het een natuurlijke antioxidant is.

Het thermaal water dat gebruikt wordt in het serum van La Roche-Posay is ook een waardevol ingrediënt, het kalmeert de huid en helpt de huid. Helaas worden alle bijzondere ingrediënten samen gebruikt met schadelijke ingrediënten zoals alcohol (droogt uit), PEG’s en aroma’s die allergische reacties kunnen veroorzaken en de gevoelige huid irriteren.

Hoe gebruik je het Hyalu B5 Serum van La Roche-Posay?

Het gezichtsserum kan ’s ochtends en ’s avonds gebruikt worden op een gereinigd gezicht of op de nek en borst.

Hyalu B5 Serum van La Roche-Posay: effecten

De samenstelling van actieve ingrediënten voorkomen tekenen van natuurlijke veroudering van de huid, versterken de beschermende laag op de huid en bescherm de huid tegen externe factoren. Helaas is de prijs van dit serum veel te hoog als we naar de resultaten kijken. De formule bevat veel synthetische ingrediënten die de werking van de actieve ingrediënten verminderen.

Voordelen

  • de formule is getest op gevoelige huid
  • kalmeert de huid na behandeling met esthetische medicijnen
  • hydrateert goed door de hydraterende ingrediënten
  • bevat extra ingrediënten

Nadelen

  • het serum is geen pure hyaluronzuur
  • hoge prijs voor slechte resultaten
  • vettig serum, ongeschikt voor sommige huidtypes
  • controversiële ingrediënten (PEG, alcohol, aroma’s)
  • irriteert gevoelige huid
  • kleine inhoud

Hyalu B5 Serum van La Roche-Posay: samenvatting & ervaringen

Dit zou een goed gezichtsserum kunnen zijn maar sommige ingrediënten zijn echt overbodig. Alcohol droogt de huid uit en aroma’s zijn niet veel beter. Daarom krijgt dit serum slechte cijfers. Het serum van La-Roche Posay veroorzaakt irritaties en is ongeschikt voor de gevoelige huid.

Tags

Reacties