De topgroei pommade waar bloggers een eed op afleggen!

Als je op zoek bent naar een product waarmee je je wenkbrauwen precies zo kunt maken als je wilt, dan ben je aan het juiste adres. Pommades zijn een geweldige manier om je wenkbrauwen op te fleuren en te verbeteren. Ze zorgen ervoor dat je een precieze, definieerde look krijgt en ze kunnen ook de overall look van je gezicht compleet veranderen. Er zijn zoveel opties als het gaat om pomades, maar er zijn er een paar waar bloggers overal ter wereld een eed op afleggen.

De eerste pommade waar bloggers overal ter wereld over eens zijn, is de MAC Lipstick Pro. Dit is precies wat de naam zegt, een lipstick die speciaal voor je wenkbrauwen is ontwikkeld en is gemaakt van een samenstelling van minerale en botanische ingrediënten. Deze formule is zo gemaakt dat het universeel is, waardoor je hetzelfde gevoel en kleur krijgt voor elke wenkbrauw. Deze pommade is heerlijk romig, dus het glijdt gemakkelijk over je wenkbrauwen en heeft een medium dekkingsniveau.

Een tweede favoriet bij bloggers is de Anastasia Brow Wiz. Dit product is een alles-in-één soort product waarmee je alle kanten op kunt met je wenkbrauwen. Het heeft een precieze, dunne vorm waarmee je fijne lijnen kunt tekenen, zodat je de perfecte kleur en arch krijgt. Het heeft ook een conditionerend ingrediënt dat de gezondheid van je wenkbrauwen verbetert. Het is meer geschikt voor lichtere tinten dan voor donkerdere kleuren.

Als je naar een pommade op zoek bent met een meer matte finish, dan is de NYX Control Freak de perfecte optie. Deze pommade heeft een waterproof formule die een hele dag houdt en een matte finish heeft. Omdat het waterproof is, stop je je wenkbrauw in de vorm van je keuze gedurende de hele dag. Deze pommade heeft ook een medium dekkingskracht.

De Kevyn Aucoin Precision Brow Pencil is een populaire keuze bij bloggers. Deze potlood-achtige wenkbrauwmixer heeft een platte kant waarmee je precies en dunne lijnen kunt tekenen. Je kunt net zoveel of zo weinig tint en definitie toevoegen als je wilt. Het heeft ook een borsteltje aan de andere kant waarmee je je borstelharen in een prachtige waterdichte arch terug kan duwen.

Voor extremere looks heb je de Benefit Ka Brow! Brow Cream die veel bloggers gebruiken om hun wenkbrauwen helderder en gedefinieerd te maken. Deze geweldige formule biedt een full-coverage, waardoor je geen nieuwe lagen product meer hoeft aan te brengen. Omdat dit product een poeder-op-crèmeformulering is, is het licht en romig in textuur en blijft precies op je wenkbrauwen, zonder af te slijten.

Tot slot heb je de Too Faced Brow Quickie. Deze pommade, zoals de naam al doet vermoeden, is ontworpen om je in no-time scherpe wenkbrauwen te geven. De Waterproof, smeerbare formule die gemaakt is voor ieder huidtype, brengt de perfecte tint aan en geeft je een natuurlijke look, die je gemakkelijk kunt bijwerken gedurende de dag.

Met alle verschillende pomades op de markt, is het moeilijk om te beslissen welke je moet gebruiken. Maar met de pommades die boven zijn genoemd, ben je er zeker van dat je de beste resultaten krijgt. Van licht tot donker, van mat tot shiny, de juiste pommades garanderen je de perfecte look voor je wenkbrauwen. Doe wat onderzoek en probeer de verschillende opties uit die er zijn, en kies de producten die het beste bij je past!

Tags